-
Zlatá čokoláda GOLD bola vytvorená a spracovaná z výberových ingrediencií. Má intenzívnu vyváženú karamelovo-čokoládovú chuť s bohatými maslovo-smotanovými tónmi a jemnou štipkou soli. Zlatá čokoláda GOLD hýri karamelovými odtieňmi so zlatým nádychom. Táto unikátna kombinácia farieb sa stane perlou vášho sortimentu. Má ideálnu tekutosť pre široký rozsah použitia. Obsah kakaa: 30,4 % Obsah mlieka: 28,3 % Obsah tuku: 37,1 % - z toho mliečny tuk: 6,7 %
-
Zlatá čokoláda GOLD bola vytvorená a spracovaná z výberových ingrediencií. Má intenzívnu vyváženú karamelovo-čokoládovú chuť s bohatými maslovo-smotanovými tónmi a jemnou štipkou soli. Zlatá čokoláda GOLD hýri karamelovými odtieňmi so zlatým nádychom. Táto unikátna kombinácia farieb sa stane perlou vášho sortimentu. Má ideálnu tekutosť pre široký rozsah použitia. Obsah kakaa: 30,4 % Obsah mlieka: 28,3 % Obsah tuku: 37,1 % - z toho mliečny tuk: 6,7 %
-
Po mliečnej, bielej a tmavej čokoláde prichádza RUBY - najväčší objav v oblasti čokolády za posledných 80 rokov. Je vyrobená z kakaových bôbov načervenalej farby a to bez použitia farbív a ovocných príchutí. Výborne sa s ňou pracuje, má optimálnu tekutosť a rozmanité využitie pri pečení a zdobení cukrárenských výtvorov. Má intenzívnu ovocnú chuť s mierne kyslými tónmi. Je jednoducho jedinečná a treba ju vyskúšať. Obsah kakaa 47,3%; kakaové maslo 29,5 %; obsah mlieka 26,4%
-
Po mliečnej, bielej a tmavej čokoláde prichádza RUBY - najväčší objav v oblasti čokolády za posledných 80 rokov. Je vyrobená z kakaových bôbov načervenalej farby a to bez použitia farbív a ovocných príchutí. Výborne sa s ňou pracuje, má optimálnu tekutosť a rozmanité využitie pri pečení a zdobení cukrárenských výtvorov. Má intenzívnu ovocnú chuť s mierne kyslými tónmi. Je jednoducho jedinečná a treba ju vyskúšať. Obsah kakaa 47,3%; kakaové maslo 29,5 %; obsah mlieka 26,4%
-
Callebaut Dark - tmavá čokoláda, je dodávaná vo forme drobných kúskov (callets). Je ideálna na výrobu dezertov z čokolády, plnených tartaletiek alebo glazúr. Kúsky z belgickej čokolády sa ľahko topia a majú vyváženú horkú kakaovú chuť. Je vhodná na použitie do čokoládového fondue a po nariedení kakaovým maslom ju môžete použiť aj v čokoládovej fontáne.
-
Veľké balenie čokolády Callebaut Dark, vo forme drobných kúskov (callets). Je ideálna na výrobu dezertov z čokolády, plnených tartaletiek alebo glazúr. Kúsky z belgickej čokolády sa ľahko topia a majú vyváženú horkú kakaovú chuť. Je vhodná na použitie do čokoládového fondue a po nariedení kakaovým maslom ju môžete použiť aj v čokoládovej fontáne.